Grote BroerZus Festival

Vrolijke muzikanten, een heuse speeltuin, knutsel- en speelplekken om zelf te ontdekken en hele grappige, bijzondere en spannende voorstellingen. Dat alles -en nog veel meer- mag je verwachten als je naar het Grote BroerZus Festival komt.

Dompel je samen met papa, mama, opa, oma, oom of tante onder in de wereld van theater met het Grote BroerZus Festival. Een stoer, speels en spannend festival voor de hele familie voor kinderen van vier tot tien jaar. Met leuke voorstellingen in de theaterzalen en een uitgebreid programma dat non-stop doorgaat in de foyer. Een festival voor het hele gezin, dus ga vooral met je broer, zus, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje mee naar het theater!

Voor iedereen is er wel iets leuks te zien en te beleven. Misschien gaat mama met je kleine broertje naar een mooie theatervoorstelling terwijl jij met papa heel stoer in de speeltuin in de foyer speelt. Daarna even lekker uitblazen met zijn allen met wat lekkers erbij. Vervolgens samen naar een echte voorstelling voor de hele familie, lekker samen swingen! En als jullie weer weggaan worden jullie uitgezwaaid en toegezongen door de muzikanten van de band. Tot de volgende keer in het theater! Dat klinkt gezellig hè? Kom daarom ook naar het Grote BroerZus Festival en ontdek hoe leuk theater is! Tot dan!