Onder het Buro, Tessa & Olivier

KUNST

Een absurde, abstracte, artistieke, symbolische, gelaagde en metafysische voorstelling voor kinderen vanaf vijf jaar en hun ouders. Hoewel die laatsten het waarschijnlijk helemaal niet gaan begrijpen.

Wat fijn dat jullie allemaal komen kijken naar KUNST. Ga lekker op het puntje van je stoel zitten, want straks is het ‘moment suprème’! Straks komen twee super belangrijke, intelligente en knappe kunstkenners HET grote kunstwerk van DE kunstenaar onthullen.

Tessa & Olivier komen je van al je vragen over kunst verlossen! Tessa en Olivier weten namelijk alles over kunst. Tessa en Olivier zijn Kunst. Of nee, Tessa en Olivier spelen kunst. Of nee, Tessa en Olivier vinden er wat van en maken er ondertussen een zootje van! Ze vinden het mooi. Of mooi? Nee. Ze vinden het kunst, dus is het vanaf nu KUNST!

‘KUNST’ is een voorstelling voor de hele familie waarbij ouders en kinderen op diverse lagen worden aangesproken en op humoristische wijze worden meegenomen in het verhaal.

Een ode aan de vrijheid, fantasie en creativiteit van kinderen. Een voorstelling waarmee we laten voelen dat we allemaal verschillend tegen kunst én de wereld aankijken.

Lees meer over Tessa & Olivier

Trailer

Credits
Spel & concept: Tessa Friedrich & Olivier van Klaarbergen
Regie: Dwayne Toemere & Yannick Greweldinger
Regieadvies: Harm van Geel
Muziek: Maarten Bokslag & Tom Nestelaar
Vormgeving: Hanne Pierrot
Vormgeving Kunstobject en tuin: Studio Maky
Fotografie: Moon Saris
Boekingen: Buro Bannink