Laat je inspireren met deze

Leuke tips voor de kids!

Jemig, we zitten nu allemaal minimaal tot na de meivakantie met de kinderen thuis! Kun je wel wat nieuwe inspiratie gebruiken? Aangezien wij altijd heel veel activiteiten bij onze voorstellingen ontwikkelen, hebben wij onze leukste tips voor je op een rijtje gezet! 

Tessa, Olivier en Suzanne kunnen op dit moment niet live bij jullie langskomen. Omdat we ons publiek missen hebben we toch een aantal leuke dingen verzonnen om te blijven inspireren en vermaken.

Voorstelling thuis kijken

Speciaal voor alle kinderen zetten we nu de volledige registratie van de voorstelling ‘Mannetjes met Plannetjes’ online. Nu kan elke familie met kinderen van 2 tot 8 jaar toch een voorstelling kijken. Gewoon in je huiskamer! Bekijk hem hier.

Kleurplaten en een prentenboek

Kun je na het zien van de voorstelling geen genoeg krijgen van ‘Mannetjes met Plannetjes’? Neem dan eens een kijkje op de website www.mannetjesmetplannetjes.com! Daar vind je leuke kleurplaten en spelletjes. Wist je dat Mannetjes met Plannetjes ook nog een prentenboek heeft? Die kun je digitaal op de website lezen. Wil je liever een echt boek in je handen? Dan kan je die bestellen! Een boek kost €12,50 (excl. verzendkosten).

NEEmory

Hebben de kinderen wel genoeg schermtijd gehad en doe je liever iets aan de (keuken)tafel? Bestel dan nu het NEEmory spel van Tessa & Olivier! Het spel kost €7,50 (excl. verzendkosten). Het spel is voor kinderen van diverse leeftijden aan te passen. Zo speel je een makkelijk memoryspel met kleuters, en ga je in gesprek over grenzen aangeven met kinderen vanaf 8 jaar.

Bestel nu gemakkelijk thuis!

Je bestelt het boek of het NEEmory spel door een mail te sturen naar info@onderhetburo.com. Je krijgt dan een Tikkie toegestuurd en wanneer die betaald is gaat het direct op de post.

Op deze manier vliegt die quarantainetijd voorbij!