NEE!

Een energieke, stoere en fysieke voorstelling waarin niks loopt zoals het hoort. Een humoristische ode aan ‘jezelf zijn’!
Tessa en Olivier heten je welkom bij hun super ingewikkelde lezing. Ze hebben het tot in de puntjes voorbereid en zijn helemaal klaar om hun uiterst belangrijke verhaal te vertellen. In deze lezing krijg je alles mee wat je écht moet weten in het leven. Dus kinderen, let goed op! En volwassenen ook! Hopelijk is het voor jullie niet te laat…
Soms gaat niet alles volgens plan. Je bent verkouden of je bent wat vergeten. Soms zit alles tegen, dan lijkt het wel alsof iemand je in de verkeerde richting duwt, je bal afpakt en je pootje haakt. En soms is iets eigenlijk gewoon helemaal niet leuk en verwachten mensen onmogelijke dingen van je. Maar wat als je helemaal niet wil doen wat anderen van je verwachten? Wat als je liever in de plassen stampt en je moeder na-aapt? Is het niet heerlijk om je eigen plan te trekken en nee te zeggen? Is het soms niet veel leuker om je eigen gevoel te volgen en eigen keuzes te maken? Tessa en Olivier zeggen keihard NEE! en dat levert een mooi en grappig avontuur op voor de hele familie.
‘NEE!’ wordt ondersteund door een bijzonder randprogramma zoals een speeltuin en NEEmory-spel.

“Een geweldige voorstelling die op een volwassen manier een heel jonge doelgroep al kan boeien. Erg leuk om in een tijd waar men zegt dat je het woord “Nee” moet vermijden in de opvoeding, de voorstelling laat zien hoe belangrijk het woord is in ieders leven. Nee… echt een aanrader!”

Tim SmitCultuurkust
tessa en olivier schrikken van iemand die heel hard nee roept in de peutervoorstelling
Credits
Regie & concept Milan Boele van Hensbroek
Coaching Rene Geerlings
Spel Tessa Friedrich & Olivier van Klaarbergen
Vormgeving Calle de Hoog
Composities Marc Nochem & Maarten Bokslag
Vormgeving speeltuin Inez de Zwart
Boekingen Buro Bannink

Mede mogelijk gemaakt door: