Mannetjes met plannetjes

Een stoere, energieke en beeldende voorstelling over drie mannetjes, een kooi en een vogel. En heel veel plannetjes.

De mannetjes zijn op weg. Ze zijn onderweg naar hun favoriete plek in het bos. In hun armen hebben ze takken, planken, touw, dekens… Ze gaan namelijk een hut bouwen! Tenminste, dat denken ze. Maar op hun favoriete plek in het bos vinden ze iets wel heel erg vreemds. Een kooi! Een kooi met een vogeltje erin! Naast de kooi ligt een briefje.

“Wat fijn dat jullie mijn vogeltje hebben gevonden! Ik kan er niet meer voor zorgen en daarom moeten jullie dat voor me doen. Liefs, Oma. PS: wat je ook doet, laat de vogel niet uit de kooi!”

De plannetjes van de mannetjes veranderen! Nu hebben ze geen hut maar een kooi met een vogel! Te gek! Wat zullen ze daar eens mee gaan doen? Niet uit de kooi laten zegt oma, maar vogeltjes horen toch te vliegen? Hij komt heus wel weer terug! Of niet? De mannetjes gaan aan de slag.

Marketing en Educatie 
‘Mannetjes met Plannetjes’ is een totaalbeleving voor de hele familie met ontzettend educatie en marketingmateriaal. De voorstelling wordt aangevuld met speelspullen in de foyer, een prachtige prentenboek en ansichtkaarten. Bij de voorstelling kan een grote speeltuin worden bijgeboekt, zodat de kinderen echt nog in de fantasie van de mannetjes kunnen blijven spelen. Deze speeltuin is ook los van de voorstelling te programmeren. Daarnaast is er een interactieve website waarop kinderen kunnen spelen en de voorstelling nogmaals beleven.

Een peutervoorstelling die voor de hele familie een waanzinnig leuke middag uit is!

Met ‘Mannetjes met plannetjes’ hebben de makers een stoere voorstelling willen neerzetten voor kinderen vanaf 2 jaar. En dat is zéker gelukt! De mannetjes worden gespeeld door jonge acteurs die er echt een te gekke voorstelling van maken. Vooral de interactie met het publiek is echt heel leuk en goed gedaan. (…) Het is een stoer verhaal, maar er zitten ook heel veel grapjes in de voorstelling verwerkt, die zowel de kinderen als de volwassenen leuk vinden!”

Kidsproof

Geweldige voorstelling!”

TIm SmitCultuurkust
Credits
Regie & concept Ana Lozica
Coaching Daniël van Klaveren (Toneelmakerij)
Spel Lucien Rentmeester/José Montoya, Boyd Demmenie Grund/Serge Hogenbirk & Sharon van Wageningen
Vormgeving Inez de Zwart
Coaching Karin Bannink
Fotografie Floris Heuer
Video Martijn Ek
Boekingen Buro Bannink

Mede mogelijk gemaakt door: