De Amazones i.s.m. Onder het Buro

Rare Snuitert

Een muzikale ode aan de fantasie en alle rare snuiterts op de wereld.

Fief wordt gepest. Niemand begrijpt haar. Niemand snapt haar verhalen en wat ze allemaal verzint. Niemand wil met haar meespelen. Zelfs haar ouders weten niet goed wat ze met de fantasierijke Fief aan moeten. Het liefst is Fief op de zolder van haar oma. Daar kan ze haar fantasie de vrije loop laten en beleeft ze de meest spannende en grappige verhalen, zoals het verhaal van de Rare Snuitert.

Dit rare wezentje, met allerlei kleuren en lobbige kwabben en knoestige schubben, voelt zich ook niet thuis in de zwart-witte wereld waarin hij leeft. Hij voelt zich anders dan de strakke lijnen en past in geen enkel hokje! Hoe Fief het ook probeert, ook zij past niet.

Al snel blijkt dat in deze wereld nog veel meer vreemde figuren rondlopen. Kakelende zangeressen, dansende wc-borstels, badmintonnende beren, iedereen lijkt hier wel vreemd? Is vreemd zijn dan toch normaal?

Muziektheatercollectief De Amazones brengt met ‘Rare Snuitert’ een muzikale ode aan de fantasie en alle rare snuiterts op de wereld.

Lees meer over De Amazones

Trailer

Credits
Concept & spel: Ayla van Summeren & Willemijn Böcker
Compositie & arrangementen: Pepijn van den Berg en David Schwarz
Eindregie: Marc Nochem
Coaching: Karin Bannink
Fotografie flyer: Froukje Klop
Scènefoto’s: Joep van Aert
Boekingen: Buro Bannink