Prachtige theatrale, muzikale of dansante ontmoetingen tussen de allerkleinste kinderen en artiesten, in alle soorten en maten! Theater, muziek en dans waren nog nooit zo dichtbij!

Diverse artiesten ontwikkelden bijzondere voorstellingen voor de allerkleinsten. De optredens van Peuter/Kleuter/Pret creëren veel interactie tussen de artiest en het jonge publiek. Er wordt goed aangesloten op de belevingswereld door het gebruik van alledaagse thema’s en rituelen. Simpele onderwerpen, herhaling en herkenning vormen de inhoudelijke basis. Elk optreden maakt een korte spanningsboog en duren daarom maximaal 30 minuten.

Muziek, dans en theater hebben een wonderbaarlijke uitwerking op mensen. Hoewel kinderen op jonge leeftijd het meest ontvankelijk zijn, komt juist deze groep vaak niet of nauwelijks in aanraking met levende kunst. Peuter/Kleuter/Pret brengt podiumkunsten naar kinderen van 2 tot 6 jaar oud. Door de grote diversiteit van artiesten kan er afgewisseld worden tussen disciplines, stijlen en instrumenten.

Nog Lang niet moe! 2,5+ door Lotte Middendorp

Nog lang niet moe!

Een vrolijke, interactieve voorstelling voor peuters en kleuters over niet durven slapen, fantasie die op hol slaat, stoute dingen doen en heel veel appels.

 

Warme Wiebel Wintertenen 2+ door Rosanne de Graaf & Susan Spoormans

Warme Wiebel Wintertenen

Het is winter, BIBBER BIBBERRR! En ik? Ik BIBBER BIBBERR want buiten is het koud. Dus doe je jas aan, je sjaal om, pak je wanten, je muts en kom mee dan gaan we samen zingen!

 

Muziek Momentjes vanaf 1,5 jaar diverse artiesten 

Muziek Momentje

Ploink, plink, plipli, plaat, bewegen met je billen en dansen op de maat.

Bekijk ons aanbod: