Warme wiebel wintertenen

Het is winter, BIBBER BIBBERRR! En ik? Ik BIBBER BIBBERR want buiten is het koud. Dus doe je jas aan, je sjaal om, pak je wanten, je muts en kom mee dan gaan we samen zingen!

Rosanne en Susan zingen de leukste, mooiste, bekende en minder bekende winterse peuter- en kleuterliedjes. Maar we gaan niet te veel stil zitten want dan krijg je wintertenen! Dus hou je voeten warm door te dansen en wiebelen! Samen gaan we op een winters avontuur en genieten van dit mooie knusse seizoen. Doe je muts op en zing mee met Rosanne en Susan!

“De stemmen en liedjes van deze dames zijn betoverend.”

Denise LukkenaerTG Locals

“Vanmorgen een geweldige voorstelling van Susan en Rosanne gezien: Warme wiebel wintertenen. Heerlijke liedjes. Rosanne en Susan speelden vanwege grote belangstelling in onze zaal i.p.v. in de foyer en met groot succes. De hele zaal was enthousiast, je kon echt niet merken dat ze normaal in een kleinere setting spelen. Alleen het meedoen van de kinderen met bewegingen is natuurlijk wat lastiger, als je zo tussen de banken staat waar je nog niet eens bovenuit komt. Maar ik denk: ze zijn echt goed voor de kleine en middenzalen, laat ze als de wiedeweerga een CD opnemen en je hebt de opvolgers van Dirk Scheele!”

Renee van OosteromProgrammeur Bibliotheektheater Rotterdam
Promotiebeeld van voorstelling Warme Wiebel Wintertenen
Credits
Concept Rosanne de Graaf & Susan Spoormans
Coaching Karin Bannink
Productie Onder het Buro
Fotografie Floris Heuer
Boekingen Buro Bannink